LIVE TV SPORTS


Δημοφιλείς αναρτήσεις

Stream Live Sports Football Basketball NFL Hockey Baseball NCAA Tennis Cricket Motorsports UFC TV

LIVE TV CHANNEL SPORTS MIX FREE

Sunday, November 13, 2011

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΡΤ HD - οι ζωντανές μεταδόσεις των επόμενων ημερών

Το Σάββατο 12/11/2011 η ΕΡΤ HD θα μεταδώσει ζωντανά τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων της Αγγλίας και Ισπανίας στις 7:15 το απόγευμα. Την Τρίτη, 15/11/2011 η ΕΡΤ HD θα μεταδώσει ζωντανά τον φιλικό ποδοσφαρικό αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων της Αγγλίας και Σουηδίας στις 10 το βράδυ.

H Space Systems/Loral θα κατασκευάσει τους AsiaSat 6 και 8

H αμερικανική εταιρεία Space Systems/Loral και η Asia Satellite Telecommunications Company ανακοίνωσαν την υπογραφή συμφωνίας που αφορά την κατασκευή δύο τηλεπικοινωνιακών δορυφόρων, των AsiaSat 6 και AsiaSat 8. Οι δύο δορυφόροι θα σχεδιαστούν με βάση την πλατφόρμα SS/L  1300 και θα εξυπηρετήσουν την Ασία, την Μέση Ανατολή και την Αυστραλασία. Ο AsiaSat 6 θα είναι εξοπλισμένος με 28 transponder υψηλής ισχύος στην C-band και ο AsiaSat 8 θα έχει 24 transponder στην Ku-band και Ka-band. Η εκτόξευση των δύο δορυφόρων σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί στους πρώτους μήνες του 2014.

Το ισπανικό πρωτάθλημα basket στον OTE TV

Από το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών του ΟΤΕ εμπλουτίζεται με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ της Ευρώπης, το Ισπανικό πρωτάθλημα, και την ισχυρή Αδριατική Λίγκα με τη συμμετοχή των σημαντικότερων ομάδων της πρώην ενωμένης Γιουγκοσλαβίας και των σπουδαίων ταλέντων που παράγει, μια από τις ξεχωριστές «σχολές» μπάσκετ του πλανήτη.

Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Κάχα Λαμποράλ, Μάλαγα, Βαλένθια και η Μπιλμπάο των Φώτη Κατσικάρη και Κώστα Βασιλειάδη από τη Liga ACB, η Μακάμπι Τελ Αβίβ των Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και Θοδωρή Παπαλουκά μαζί με τις κορυφαίες ομάδες της Liga ABA, διεκδικούν τον τίτλο στην Ισπανία και την Αδριατική Λίγκα, αποκλειστικά και ζωντανά στα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ! Τα δικαιώματα του ισπανικού πρωταθλήματος για την επόμενη διετία εξασφάλισε ο OTE TV!

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για το φίλαθλο κοινό του μπάσκετ, καθώς από εδώ και στο εξής θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί παιχνίδια της ACB.
Η πρεμιέρα θα γίνει την Κυριακή, με το παιχνίδι της Ρεάλ απέναντι στη Μάλαγα.


Οι συνδρομητές του Sky UK επιλέγουν HD
Μόλις 26.000 νέοι συνδρομητές προστέθηκαν στην συνδρομητική πλατφόρμα του Sky UK κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του 2011, όμως ο αριθμός των πελατών που επιλέγουν την  υψηλή ευκρίνεια (HD) αυξήθηκαν κατά 103.000 στο ίδιο διάστημα και συνολικά 771.000 στο τελευταίο έτος. Ο Sky UK έχει τώρα περισσότερους από 10,2 εκατομμύρια συνδρομητές στη Μ. Βρετανία και Ιρλανδία, από τους οποίους 3,9 εκατομμύρια έχουν συνδρομή στο πακέτο Sky HD.

Al Jazeera Balkans

Στις 7 το απόγευμα ξεκινά η επίσημη μετάδοση του νέου ειδησεογραφικού καναλιού Al Jazeera Balkans από το κεντρικό στούντιο του Σεράγεβο και τα περιφερειακά στούντιο που βρίσκονται στο Βελιγράδι, Ζάγκρεμπ και Σκόπια. Το Al Jazeera Balkans είναι η βαλκανική έκδοση του γνωστού αραβικού δικτύου και θα μεταδίδεται δορυφορικά από τη συχνότητα 12676,Η,2800 του Eutelsat W3C από τις 16 μοίρες ανατολικά και από επίγεια καλωδιακά δίκτυα της περιοχής.


 

No comments:

Post a Comment